top of page

DIENSTEN

Hoe kunt u kosten besparen met de cloud en hoeveel? Hoe moet uw data beveiligd worden? Hoe koppelt u uw on premise systemen aan de cloud? Wat zijn de veranderingen bij het beheer en de monitoring van uw applicaties?

Dit zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat u uw software laat ontwerpen en bouwen. Coligor begeleidt het hele proces van idee tot production grade software. Ook zijn we in staat om op basis van uw bestaande software aan te geven welke mogelijkheden er door de cloud zijn om uw processen te optimaliseren. Mijn aanpak hierbij kenmerkt zich door het creeren van Shared Understanding en Dialogue Mapping (IBIS)

Strategie en innovatie

De Azure cloud van Microsoft biedt niet alleen voor applicaties een scala aan nieuwe mogelijkheden. Ook bij de ontwikkeling als proces en de Applcation Lifecsycle Management van zijn er veel nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.  Continuous delivery, het doorontwikkelen van systemen die al (deels) live zijn wordt perfect ondersteund door mijn kennis van en ervaring met Agile ontwikkelprocessen zoals Scrum.

Ik kan uw bestaande ontwikkelteam leiden of uw projectmanager ondersteunen met specifieke technische kennis m.b.t. bijvoorbeeld beveiliging, user management of data migratie

Projectleiding

Met ruim 15 jaar ervaring als software ontwikkelaar ondersteun ik mijn klanten in ontwikkelteams of bij het ontwikkelen van een proof Of Concept .

Mijn specialisaties zijn het ontwikkelen van SharePoint oplossingen, on premise of als onderdeel van O365, webapplicaties

Een greep uit de technieken die ik beheers zijn: SharePoint Add Ins (apps), SharePoint Solutions, C#, WebApi/ReST, MVC, Entity Framework, Knockout MVVM, Javascript en Powershell.

Software Engineering

Na het bouwen of aanpassen van uw systeem volgt een migratiefase waarna de applicatie in de cloud gehost wordt. Hierbij komen aspecten als data migratie, beveiliging en beheer aan bod. Het technisch applicatie beheer zal daarbij wezenlijk anders worden ingericht en de focus zal meer bij monitoring en (automatisch) upscaling en outscaling koimen te liggen. Het Azure platform van Microsoft biedt uitstekende PaaS mogelijkheden en ik kan u helpen bij het inrichten van het beheer, de monitoring en de nodige dashboards voor uw beheerders.

Deployment

Please reload

bottom of page