top of page

OVER COLIGOR

Coligor is adviseur en uitvoerder van systemen die zijn gebaseerd op Microsoft technologie. Ik help mijn klanten met de strategie, de uitvoer en het beheer van succesvolle cloud implementaties en cloud transities. Dit doe ik met een eigen, laagdrempelige en communicatieve stijl en vanuit 20 jaar ervaring in de ICT als software engineer, projectleider en consultant.

Mark Lammerse
Sr, SharePoint & .Net consultant

Als Zelfstandig Professional adviseer en help ik klanten met het opstellen van een cloudvisie en strategie. Ik maak ontwerpen om (bestaande) software geschikt te maken voor het cloud platform van Microsoft en plan eventuele data migraties. Ik migreer software en data en maak de software tenslote geschikt voor monitoring, beheer en noodzakelijke beveiligingen.

 

Mijn rol in projecten varieert van adviseur, projectleider tot architect en engineer.

Mijn specialisaties zijn .Net, SharePoint (2003, 2017, 2010, 2013), Azure cloud platform en Office 365.

 

Coligor is meer dan een Zelfstandig Professional. Door en met mijn uitgebreide netwerk ben ik in staat om contimnuiteit te bieden, vraagstukken buiten mijn eigen expertise te beantwoorden en kosten te besparen daar waar het kan.

 

Ik werk met veel plezier en succes samen met de professionals van De Technologie Coorporatie, een coorporatie van Zelfstandig Professionals en werk daarnaast samen het HTX automatisering in Leek

 

Voor een gespecificeerd overzicht van mijn hard and soft skills, zie portfolio

 

 

bottom of page